Federația Serviciilor de Securitate din România și Outstanding Security Performance Awards (OSPA) lansează a treia ediție a Premiilor OSPA în România.

După două ediții încununate de succes, Federația  Serviciilor de Securitate este onorata să anunțe organizarea celei de-a treia  Ediții a Trofeelor OSPA România în 2018.

Pentru al doilea an consecutiv, Hikvision, cea mai mare companie de echipamente și soluții de supraveghere video din lume, a decis să susțină manifestarea în calitate de sponsor principal.

Trofeele pentru Excelență Profesională în Domeniul Securității Private (OSPA) reprezintă un program internațional conceput pe baze științifice pentru recunoașterea  și celebrarea  performanțelor profesionale extraordinare în acest domeniu de mare semnificație economică și socială.

În afară de România, Gale OSPA sunt organizate și de asociații profesionale ale industriei securității private din Australia, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Statele Unite și din alte țări.

În România programul este organizat de către „World Excelence Award Limited”  în parteneriat cu Federația Serviciilor de Securitate din România. Programul OSPA se bazează pe un sistem de apreciere complet independent, obiectiv și incluziv  și se adresează profesioniștilor din industria securității private.

Ediția din 2018 va păstra cele 6 categorii de premiere de la ediția precedentă: Manageri și Directori de Securitate (in house), Instalatori/Integratori de Sisteme de Securitate, Agenți de Securitate, Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică), Programe CYBERSECURITY și Premiul pentru Întreaga Carieră dedicată Securității.

Jurizarea aplicațiilor se va face în cadrul unui proces complex, complet independent și obiectiv, derulat pe mai multe planuri, atât în România cât și în Marea Britanie.

Înscrierile vor începe la data de 1 Martie, data limită pentru înscrierea aplicațiilor fiind 30 iulie.

Finaliștii de anul acesta vor fi anunțați la începutul lunii octombrie.

Gala de decernare a premiilor OSPA  va avea loc pe 16 noiembrie 2018.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți in legătură cu OSPA România urmăriți website-ul https://ro.theospas.com,  publicația noastră Security Excellence Digest, precum și paginile noastre de pe rețelele de socializare.

Informații despre eveniment mai pot fi găsite și pe http://ziuasecuritatiiprivate.ro/. De asemenea, pentru orice informații suplimentare privitoare la Premiile OSPA, ne puteți scrie pe adresa office@fss.org.ro.

Federația Serviciilor de Securitate (FSS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care cuprinde asociații profesionale și patronale din domeniul securității private – Asociația Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Asociația Română pentru Industria de Securitate (ARIS) și Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS). Aceste asociații reprezintă atât domeniul tehnologiilor de securitate cât și pe cel al securității fizice și le sunt afiliate 254 de societăți de specialitate în care activează aproximativ 34.000 de angajați. Federația Serviciilor de Securitate promovează și protejează interesele membrilor săi, asigurându-le reprezentarea în discuțiile cu autoritățile publice, alte asociații, diferite instituții, organisme naționale și internaționale. FSS este membră a Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din Romania (COMPIROM) și organizează anual, în luna Noiembrie, Ziua Securității Private și Gala Premiilor OSPA, evenimente de bilanț și referință pentru piața de securitate din România.

FEDERAȚIA  SERVICIILOR DE SECURITATE

București, 26/02/2018

Lasă un răspuns