Gala OSPA – România 2018 – Noi Categorii de Premiere

Aflată la cea de treia ediție, Gala OSPA România (The Oustanding Security Performance Award), este deja o manifestare de tradiție în calendarul industriei securității private din România, o manifestare dedicată recunoașterii și celebrării profesioniștilor și a firmelor care pe parcursul anului și-au demonstrat potențialul de a performa la nivel de excelență în acest domeniu de largă semnificație economică și socială.

Categoriile pentru care se vor acorda trofee OSPA în acest an sunt: manageri de securitate (in-house), instalatori/integratori de sisteme de securitate, directori/manageri – companii de pază, agenți de securitate, consultanți de securitate/evaluatori de risc, cyber-security, premiul pentru profesioniste în securitate și premiul pentru întreaga carieră dedicată securității.

Spre deosebire de anul trecut, în 2018 au apărut două noi categorii de premiere.

Prima dintre cele două noi categorii este cea dedicată doamnelor care și-au făcut o carieră în Industria Securității Private. Se doreste o dublă recunoaștere a eforturilor colegelor noastre care nu numai că au performanțe profesionale deosebite, dar reușesc să se distingă într-o profesie percepută ca fiind un domeniu rezervat bărbaților. Categoria este deschisă doamnelor din sectorul securității private, care ocupă poziții de orice nivel și specializare într-o societate sau organizație ori lucrează independent și care au demonstrat în mod constant un nivel înalt de performanță profesională.

În ceea ce privește introducerea Trofeului OSPA pentru Manageri și Directori din Companiile de Securitate, prin această extindere pe de-o parte se acoperă mai bine un segment al industriei de securitate cu o pondere mai mult decat importantă, iar pe de altă parte este o aliniere către ultimele tendințe din domeniu, în contextul în care firmele de securitate nu mai sunt simple furnizoare de servicii de pază, ci livrează pachete de servicii și soluții bazate pe abordări inovative în materie de management al riscurilor și măsurilor de securitate.

Cei sau cele  care aspiră la câștigarea trofeelor OSPA își pot înscrie aplicațiile online la  https://ro.theospas.com/inscriere-in-ospa

Noul termen limită pentru depunerea aplicațiilor la toate categoriile este 30 August 2018.

Participarea în competiția pentru trofeele OSPA este liberă, nu se percepe absolut nicio taxă și nu este condiționată de apartenența la o organizație profesională, reprezentând o excelentă oportunitate pentru profesioniștii din securitatea privată, care astfel își pot vedea realizările recunoscute, apreciate și promovate inclusiv la nivel internațional.

Gala OSPA face parte din manifestările organizate cu prilejul Zilei Securității Private și va avea loc, ca în fiecare an în atmosfera elegantă a Hotelului Grand J.W. Marriott Bucharest pe data de 16 Noiembrie.

Pe lângă evenimentul din România, în acest an se vor mai organiza Gale OSPA în Germania, Norvegia, Australia și Statele Unite, Marea Britanie desemnându-și deja laureatii la începutul lunii martie.

Mai multe detalii despre Trofeele pentru Excelenta Profesională în Securitatea Privată – OSPA în România și în celelalte țări pot fi găsite pe https://theospas.com/ precum și pe paginile noastre de pe rețelele de socializare.

Cei care doresc să participe ca spectatori la acest eveniment fastuos si la celelalte evenimente prilejuite de sărbătorirea Zilei Securității Private în România  pot face rezervări pe site-ul http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

Invitațiile sunt disponibile în limita locurilor existente pe principiul „primul venit primul servit”.

Federația Serviciilor de Securitate (FSS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care cuprinde asociații profesionale și patronale din domeniul securității private – Asociația Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Asociația Română pentru Industria de Securitate (ARIS) și Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS). Aceste asociații reprezintă atât domeniul tehnologiilor de securitate cât și pe cel al securității fizice și le sunt afiliate 254 de societăți de specialitate în care activează aproximativ 34.000 de angajați. Federația Serviciilor de Securitate promovează și protejează interesele membrilor săi, asigurându-le reprezentarea în discuțiile cu autoritățile publice, alte asociații, diferite instituții, organisme naționale și internaționale. FSS este membră a Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (COMPIROM) și organizează anual în luna Noiembrie,  în parteneriat cu the World Excellence Awards Ltd, Ziua Securității Private și Gala Premiilor OSPA, evenimente de bilanț și referință pentru piața de securitate din România.

București, 12/07/2018

Comment List

Lasă un răspuns