Expoziția „Supporting Security 2018” – prima Expoziție din România dedicată serviciilor și tehnologiilor, accesoriilor și soluțiilor SUPORT pentru SERVICIILE DE SECURITATE ȘI PAZĂ

 

 

Ziua Securitatii Private este cel mai important eveniment din calendarul industriei de securitate din Romania iar dintre evenimentele organizate cu aceasta ocazie, expoziția  Supporting Security este evenimentul cu cel mai mare potenţial de business.

La ediția de anul trecut, Expozitia a avut intr-o singura zi un numar estimativ de 1100 de vizitatori, in marea lor majoritate reprezentanti ai clientilor utilizatori finali de produse si servicii de securitate. Remarcabila a fost prezenta si interesul deosebit manifestat de reprezentanti ai unot institutii publice si corporatii importante din mai multe sectoare economice, precum sectorul bancar  (BCR, BRD, Pireus, Raiffeisen, Credit Agricole,  Alfa Bank, Unicredit, CEC, OTP), retail (Delhaize, Cora, Auchan, METRO), industria alimentra (Bunge, Pepsico, Tuborg), energie (Transelectrica, Electrocentrale București) transporturi si logistica (DB-Schenker, CFR DHL, SGS). In acelasi timp, expozitia a fost vizitata de numerosi responsabili de achiziții din cadrul instituțiilor și autorităților publice centrale (ministere) si locale.

Nu in ultimul rand s-a facut remarcata prezenta reprezentantilor la varf ai celor mai importante firme de securitate privata din Romania.

Astfel, Expozitia “Supporting Security” fiind singura manifestare cu public vizitator “tintit” din Romania, asigura expozantilor o maxima eficienta in utilizarea timpului de expozitie. Aici, fiecare vizitator este un potential client.

Cu program de vizitare de la ora 9 dimineata pana la ora 21 și așezată chiar pe calea de acces spre sala în care se desfășoară celelalte evenimente din cadrul Zilei Securității Private, Expozitia Supporting Security este un punct obligatoriu de trecere pentru oricine va fi prezent la manifestari.

Printre firmele expozante la ediția de anul trecut, s-au inumarat: Hikvision, cel mai important producător mondial de soluții și echipamente de supraveghere video, Optex, unul dintre cei mai importanți producători in sectorul detectiei perimetrala, Azitrend, distribuitor de produse și soluții VMS, WindOne, primul dezvoltator de soluții integrate de software dedicate industriei de securitate.

Domnul Ionel Popa, Director General,  WindOne, a confirmat deja participarea și la ediția din acest an a expoziției „Supporting Security” pentru că: „discuțiile de anul trecut s-au concretizat în contracte și dezvoltarea unor soluții noi. Anul acesta venim pentru a prezenta softul nostru integrat, tip ERP, dedicat securității private, dar și alte soluții moderne de eficientizare a activității și reducere a costurilor de operare și management.”

Si in acest an expozitia se suprapune cu celelalte două evenimente organizate în cadrul  Zilei Securității Private în România, Conferința „Securitatea Privată – Evoluție prin Inovație” și Gala de Decernare a Premiilor pentru Excelența Profesională în Securitatea Privată – OSPA România 2018, astfel beneficiind din nou de un public vizitator larg si in acelasi timp un public atent selectionat,  format din specialisiti in securitate, manageri de securitate, factori de decizie in ceea ce priveste achizitiile.

Nu lipsita de interes este si dimensiunea internationala a Expozitiei. Si in acest an, ca si in anii precedenti sunt invitati sa participe la manifestari reprezentantii asociatiilor securitatii private din Belgia, Bulgaria, Croatia, Estonia, FYR Macedonia, Marea Britanie, Norvegia, Serbia, Slovenia si Spania.

Editia de anul acesta va fi una speciala, fiind dedicata in principal, produselor si serviciilor inovative menite sa sustina performanta in domeniul serviciilor de paza, fiind astfel prima si singura expozitie cu acest profil din Romania.

Serviciile de pază sunt considerate a fi „coloana vertebrală” a industriei de Securitate din România. Conform statisticilor în acest sector operează peste 1.300 de firme de pază, în care activează 98.451 de agenți de securitate. Cifra de afaceri raportată de firmele din acest sector depășește 1.000.000.000 Euro anual.

In acelasi timp, Sectorul de Pază reprezintă la rândul său o piață semnificativă pentru furnizori de produse și servicii suport precum:

Furnizori de comunicații radio și telefonie; Furnizori de tehnologie suport: GPS tracking, tour-guard, body-camera; Drone si Roboți; Furnizori de tomfe, centuri, uniforme, accesorii; Furnizori de spray-uri de autoaparare; Furnizori de soluții specializate de securitate și pază; Furnizori de soluții soft ( Dispecerat, VMS, PSIM, ERP etc.); Furnizori de soluții și servicii de pontaj și salarizare; Furnizori de servicii de medicină ocupațională; Furnizori de mijloace de transport; Asigurări, soluții de finanțare și credit;

Și lista rămâne deschisă.

Astfel, Expozitia Supporting Security 2018 se constituie intr-o unica oportunitate pentru producatorii si furnizorii de echipamente si servicii destinate industriei de securitate sa se faca cunoscuti, sa-si prezinte noi servicii si produse, si sa-si creasca portofoliul de clienti.

Vă reamintim că doar până la sfârșitul acestei luni mai puteți beneficia de oferta specială pentru închirierea standului în cadrul expoziției. Pentru înscrieri și informații suplimentare așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa office@fss.org.ro.

Standurle vor fi atribuite in sistem „primul venit, primul servit”. Nu exista posibilitatea suplimentarii spatiilor dupa epuizarea tuturor locurilor disponibile.

Lasă un răspuns