Proiectele profesioniștilor industriei de securitate privată sunt așteptate la OSPA România 2019

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Premiile pentru Excelența Profesională în Securitatea Privată – OSPA România 2019 este deschisă pentru toate cele opt categorii.

Specialiștii și profesioniștii din securitatea privată își pot încărca proiectele direct pe site-ul https://ro.theospas.com/, unde găsiți și un îndrumar referitor la conținutul și prezentarea proiectelor, data limită de înscriere fiind 30 iulie.

Câștigătorii și finaliștii vor fi desemnați de un juriu format din distinse personalități ai industriei securității private, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei organizate, ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Securității Private în România, împreună cu Conferința Regională de Securitate – București 2019 și expoziția BUCHAREST SECURITY TRADE SHOW.

Anunțarea finaliștilor va fi făcută pe data de 14 octombrie, dar câștigătorii nu vor fi cunoscuți decât în seara Galei, desfășurată în acest an pe 15 noiembrie în ambianța deja familiară a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanța.

Lista membrilor juriului și a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

O serie de oportunități de sponsorizare oferă companiilor șansa să-și crească notorietatea mărcilor proprii, să-și promoveze produsele și serviciile în mediul industriei de securitate privată.

Pentru discuții și informații suplimentare despre OSPA vă rugăm să-i contactați pe Gabriel Badea – gabriel.badea@fss.org.ro (pentru limba Română) sau pe Hannah Miller – h.miller@theospas.com (English speaking).

Premiile OSPA România sunt organizate în fiecare an de către Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, iar România este într-o companie selectă, alături de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite și, în curând, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg, care vor organiza gala în comun).

În viitor, câștigătorii premiilor naționale vor putea concura în cadrul unei gale mondiale pentru titlul mondial al categoriei respective.

Lasă un răspuns