INVITAȚI DE MARCĂ LA ZIUA SECURITĂȚII PRIVATE

Reading Time: < 1 minute

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Caroline Bashford

Director ASIS – Marea Britanie

Ca de obicei și ediția din acest an a ZSPR va fi onorată de invitați străini, colegi de breaslă din străinătate.

Doamna Caroline Bashford este director, membru în consiliul ASIS Chapter UK.

În același timp, doamna Bashford este șefa departamentului de training al companiei britanice Security Echange, o companie specializată în managementul situațiilor de criză, recuperarea după dezastre și continuitatea afacerilor în urma unor incidente de securitate. Security Exchange se implică inclusiv în gestionarea situațiilor de criză generate de răpiri, acte de piraterie și luări de ostateci la nivel internațional.

Ca director, membră a Board-ului ASIS Chapter UK, doamna Caroline Bashford are o contribuție deosebită în promovarea acestei organizații ca etalon al excelenței în securitatea privată precum și pentru egalitatea de șanse și promovarea femeilor în poziții de decizie în industria securității private.

Anterior, d-na Basford a fost director al diviziei de training în cadrul Academiei de Management al Securității (The Security Management Academy) și a făcut parte din echipa de conducere a cunoscutei instituții de educație în domeniul securității private ARC Training International, ambele din Marea Britanie.

Îi urăm un călduros bun venit!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns