ILINCA OBADESCU – Prezentatoarea Vedeta a Premiilor OSPA ROMANIA – 2019

Binecunoscuta si talentata prezentatoare a Stirilor Kanal D, Ilinca Obadescu va fi amfitrioana premiilor OSPA Romania de anul acesta.

Ilinca si-a inceput cariera in televiziune in anul 2013 ca reporter. Dupa numai un a avut deja propria sa emisune, “Ce faci in Weekend?” o emisiune de lifestyle care s-a bucurat si se bucura inca de mare succes, in special datorita bogatiei de informatii utile si modului profesionist in care sunt prezentate. Incepand din anul 2015, devine ceea ce se cheama  o “news anchor” preluand o dificila si provocatoarea misiune de a prezenta stirile, in direct, astfel devenind un reper in peisajul stirilor din mass-media romaneasca.

Iinca are insa si o foarte apropiata legatura cu lumea securitatii private.  Timp de mai bine de trei ani a colaborat cu Security Portal, una dintre cele mai importante publicatii online din domeniu. Deci se poate spune ca securitatea privata a fost rampa sa de lansare in lumea jurnalismului

Mai mult decat atat, pana sa-si inceapa activtatea de jurnalist, Ilinca Obadescu chiar a fost implicata nemijlocit in industria securitatii private, avand  o cariera de succes si in acest domeniu. Timp de aproape opt ani a lucrat pentru doua prestigioase societati romanesti din domeniul tehnologiei securitatii. La inceput a ocupat functii suport, dar a avansat treptat ajungand sa ocupe pozitii de top management, respectiv de director de marketing si director executiv.

Speram ca acest nou moment de apropiere de securitatea privata si aceasta colaborare cu Federatia Serviciilor de Securitate sa fie un prilej de reintalniri si aduceri aminte placute pentru Ilinca!

 

 

Lasă un răspuns