212242

„Suntem fericiți că am reușit să aducem acest program de mare prestigiu internațional în România și să dăm astfel  posibilitatea  profesioniștilor români să își facă cunoscută și recunoscută performanța atât pe plan intern cât și la nivel internațional.”

Gabriel Badea, Președinte Federația Serviciilor de Securitate din România

           Organizat de Federația Serviciilor de Securitate, prima editie a  „Zilei Zecuritatii Private” trebuie sa fie un eveniment pentru toti cei care lucreaza in acest sector economic dar si pentru toti care intr-un fel sau altul sunt alaturi de noi din postura de furnizori esentiali sau mult stimati beneficiari.

           Sub auspiciile Zilei Securitatii private, sunt organizate mai multe evenimente relevante pentru industria securitatii private din Romania la care sunt invitati sa participe profesionisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor si ai beneficiarilor serviciilor de securitate.

          Gala OSPA  – Romania 2017 pentru decernarea Trofeelor de Excelenta in Securitatea Privata este cel mai important moment în Ziua Securității Private si un punct de referință pe calea maturizării industriei securității private din România.

           Juriul care acordă trofeele este format din experți recunoscuti in domeniu, iar validarea proiectelor înscrise în program este realizată de specialiștii OSPA din Marea Britanie.

           La eveniment sunt invitate să participe toate companiile românești din industria de Securitate Privată interesate de cresterea calității serviciilor si a performantelor profesionale.