Reading Time: 2 minutes

I

1.Este PRIMA și SINGURA Expoziție din România dedicată nu doar tehnologiei de securitate, ci și serviciilor de securitate și mai ales  echipamentelor, accesoriilor și soluțiilor inovative, esențiale în susținerea unor servicii de pază de calitate superioară și eficiență economică. Vor expune furnizori de tehnologie, programe software de management al securității, managementul resurselor umane, dar și accesorii pentru pază, mijloace de autoprotecție și autoapărare, securitatea transportului de valori, servicii de monitorizare și intervenție la alarme, producători de echipamente de protecție, uniforme ș.a.

2.Fiind asociată cu Conferința “Securitatea Privată – Evoluție și Inovație”, dar și cu Gala de Decernare a Trofeelor OSPA România 2018, expoziția oferă oportunități de networking și business deosebite. Manifestările au un public țintă format eminamente din responsabili și factori de decizie în procesul de achiziție a produselor și serviciilor de securitate pentru instituții publice și în mediul corporatist. Deci orice întâlnire în cadrul expoziției înseamnă o oportunitate de business;

3.De asemenea, la manifestările prilejuite de ZIUA SECURITĂȚII PRIVATE sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor profesionale ale securității private din Belgia, Bulgaria, Croația, Estonia, FRI Macedonia, Marea Britanie, Norvegia, Serbia, Slovenia, Spania, Ungaria, deci un bun prilej de a testa și piața internațională pentru produsele și serviciile dumneavoastră.

Expozanti:

SOFTRUST

Camera Lumionoasa executa Fotografii Profesionale, Portret sau Montaj pe toata durata Zilei Securitatii Private.