Reading Time: 3 minutes

SPONSOR DE CATEGORIE

 Hyperfy își propune să amplifice acest potențial al tehnologiei, oferind soluții end-to-end de securitate fizică, care depășesc obiectivele strict legate de riscurile externe și aduc beneficii companiilor prin identificarea de date, optimizarea fluxurilor operaționale și dezvoltarea de noi strategii de afaceri. De-a lungul timpului Hyperfy a implementat proiecte de anvergură cu clienți din diferite industrii, poziționându-se ca lider de piață în sectorul bancar. În același timp, compania este într-o continuă dezvoltare a portofoliului de servicii și încheie parteneriate comerciale și tehnice pentru a răspunde tuturor provocărilor actuale din piața de securitate fizică.

PARTENER MEDIA INTERNATIONAL

PARTENER MEDIA NATIONAL

SPONSOR DE CATEGORIE

Asociatia Romana a Industriei de Securitate este prima structura asociativa de tip patronal, infiintata in Romania. Reuneste companii si profesionisti din toate sectoarele securitatii private. Este singura asociatie patronala din domeniul securitatii private afiliate la              Confederatia Europeana a Serviciilor de Securitate (CoESS) o organizatia care reprezinta interesele angajatorilor europeni din sectorul securitatii private in fata forurilor Uniunii Europene.

http://www.arisonline.ro/

SPONSOR DE CATEGORIE

AZITREND a devenit cunoscută pe piața de securitate prin atenția deosebită acordată oferirii de soluții tehnice inovatoare în proiectele partenerilor săi. Înțelegând avantajele, dar și limitările inteligenței artificiale și analizând bugetele disponibile, precum și zonele de business în care AI poate aduce îmbunătățiri ale activității sau reduceri semnificative de costuri, Azitrend a propus întotdeauna soluții eficiente, acordând o atenție deosebită modului de implementare și de utilizare a acestora. Azitrend este mai mult decât un distribuitor de echipamente, este un partener care vine cu o bogată experiență în implementarea de proiecte de complexitate ridicată, oferind întotdeauna siguranța că acestea vor fi finalizate în așa fel încât să satisfacă cerințele beneficiarilor finali. Acordăm aceeași atenție tuturor elementelor cheie în implementarea unui proiect de succes: selecția echipamentelor, designul soluției tehnice pentru implementare, soluția software optimă, pregătirea operatorilor, mentenanța preventivă periodică, modul de operare și personalizările software necesare. Începând cu anul 2022, Azitrend promovează soluțiile profesionale hardware și software ale Hanhwa Vision în proiecte din orice domeniu: bancar, logistic, transport, orașe inteligente, comerț cu amănuntul, producție, educație, etc.”

Hanwha Vision (fostă Hanwha Techwin) este parte a Hanwha Group,  companie clasată în “FORTUNE Global 500” originară din Coreea de Sud. Hanwha Vision este de mai bine de 30 de ani un lider global in industria de supraveghere video, recunoscut pentru design-ul de clasa mondială in arhitectura sistemelor optice, procesarea imaginilor video și tehnologiile sale din domeniul securității cibernetice.