Despre J. W. Marriott Hotel

Reading Time: < 1 minute

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este un hotel de cinci stele din București, deschis în anul 1999. Hotelul este administrat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand. În anul 2009 a avut o cifră de afaceri de 109,3 milioane lei.

Hotelul JW Marriott Bucharest Grand se află pe Calea 13 Septembrie nr 90. Spațiile de conferință ale hotelului sunt extrem de versatile și diverse, acoperind o arie largă de evenimente. Cea mai mare sală a hotelului este Grand Ballroom, care are 633 m2. Este divizibilă în 4 secțiuni, fiind renovată în martie 2010 și dotată cu tehnologie de ultimă oră: videoproiectoare + ecrane, sisteme audio, sistem de iluminat, totul centralizat.

În 2013 au fost finalizate lucrările de renovare ale recepției, holului și barului aflat la intrarea în hotel.

În cadrul hotelului există 6 restaurante, cel mai nou fiind JW Steakhouse, ce are o capacitate de 220 locuri și este un concept 100% american, servind specialități de vită USDA Black Angus și Aberdeen într-o atmosferă elegantă și relaxată.

Unul dintre cele mai romantice restaurante din oraș, Cucina, își întâmpină oaspeții cu o atmosferă prietenoasă, într-un decor pitoresc.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns