Oaspeti de onoare la ZSPR: Godfried Hendriks – ASIS International President Elect – 2019

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Așa cum ne-am obișnuit, Zilele Securității Priviate din România sunt onorate de prezența unor persoanlități importante ale securității private din Europa și din lume. După ce la primele două ediții Zilele Securității Private din România i-a avut ca invitați pe Marc Pisens (Presedintele CoESS) doamna Chaterine Piana (Director General, CoESS) și pe               dl. profesor Martin Gill, directorul Consiliului Stiintific al ASIS International), la cea de a treia ediție, îl vom avea ca oaspete de onoare pe dl Godfried Hendriks, președintele ales al ASIS International.

Godfried Hendriks (MBA, BSc, CPP, RSE) are o experiență de peste 30 de ani în domeniul securității private și combaterii criminalității, fiind specializat în securitatea lanturilor comerciale, prevenirea furturilor din magazine, managementului securitatii sistemelor de plată cash si PPP-urilor. După ce a condus un grup de companii din domeniu, în ultimii 15 ani a lucrat ca și consultant și trainer de Securitate publicând numeroase articole depre folosirea noilor tehnologii și a unor metode inovatoare în prevenirea infracțiunilor din domeniul comerțului și a PPP-urilor.  Dl. Hendriks a conferențiat, a fost speaker și membru al panelurilor de discuții la numeroase conferințe și evenimente internaționale dedicate prevenirii fenomenului infacțional din domeniul comerțui. Din Octombrie 2017, dl. Hendriks ocupa funcția de Business Development Director Europe for Revolution Retail Systems, cea mai importantă companie care se ocupă de securizarea procesării manuale a plăților din toate palierele comerțului cu amănuntul.

Dl. Hendriks este membru ASIS din 1992, membru al Consiliului Director, și al  Comitetului de Conducere, Trezorier (din anul 2018) și Președinte-ales (mandat ce urmează să înceapă in 2019)

ASIS International este cea mai mare organizație la nivel mondial a profesioniștilor din domeniul securității private. ASIS International a fost fondată în anul 1955 ca Asociatia Americană pentru Securitate Industriala, asociație care, treptat, s-a extins la nivel global. În acest moment, ASIS International numără peste 35.000 de membri răspândiți pe toate cele șase continente, din toate domeniile securității, de la asigurarea continuității și managementul riscului și până la amenințări interne și IT cyber-security. Membrii ASIS International sunt personalități care provin atât din mediul privat cât și din sectorul de stat, din companii mari sau mici, uniți in hotărârea lor de a asigura cele mai înalte standarde în profesie. Asociația elaborează standarde și ghiduri de pregătire profesională în domeniul securității private, oferind cursuri și trei certificări profesionale: “Certified Protection Professional” (CPP), “Professional Certified Investigator” (PCI) și “Physical Security Professional” (PSP).

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns