S-au lansat ofertele speciale pentru Gala OSPA România 2019

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

În pregătirea ediției a IV-a a Galei OSPA România am lansat deja prima ofertă specială pentru rezervarea locurilor în audiență, valabilă până la începutul lunii iunie. Foștii participanți la Galele organizate în anii anteriori beneficiază de o reducere suplimentară.

În același timp au fost lansate ofertele de sponsorizare pentru Gală și pentru Conferința organizate în cadrul Zilei Securității Private în România, care oferă companiilor șansa să-și crească notorietatea mărcilor proprii, să-și promoveze produsele și serviciile în mediul industriei de securitate privată.

Pentru informații suplimentare așteptăm mesajele dumneavoastră la office@fss.org.ro sau la telefon 0744308790.

Programul Premiilor OSPA este primul și singurul format independent, creat și dezvoltat special pe baze științifice pentru a asigura o binemeritată recunoaștere și recompensare a profesioniștilor și companiilor care performează la nivel de excelență în securitatea privată.

Specialiștii și profesioniștii din securitatea privată își pot încărca proiectele pe site-ul https://ro.theospas.com/, pentru cele 8 categorii premiate, începând cu 18 martie 2019, data limită de înscriere fiind 30 iulie.

Câștigătorii și finaliștii vor fi desemnați de un juriu format din distinse personalități ai industriei securității private, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei organizate ca în fiecare an cu ocazia Zilei Securității Private în România, împreună cu Conferința „Securitatea Privată – Evoluție prin inovație, 2019” și expoziția „Secure Romania 2019”.

Anunțarea finaliștilor va fi făcută pe date de 14 octombrie, dar câștigătorii nu vor fi cunoscuți decât în seara Galei desfășurată în acest an pe 15 noiembrie. Locul de desfășurare a evenimentului va fi anunțat în curând.

Lista membrilor juriului și a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

Premiile OSPA România sunt organizate în fiecare an de către Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, iar România este într-o companie selectă, alături de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite și, în curând, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg, care vor organiza gala în comun).

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns