Ziua Securității Private ediția 2021

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Ca în fiecare an, ultima vineri din luna noiembrie va găzdui Ziua Securității Private și Gala OSPA România, ajunse la cea de a șasea ediție!

Deși ediția online de anul trecut a fost un succes, cu peste 2.000 de vizualizări, ne dorim, ca și dumneavoastră, să ne întâlnim față în față și să-i putem sărbători cât mai bine pe laureați! De aceea vom încerca, și sperăm să ne lase și pandemia, să organizăm evenimentul de anul acesta într-un format hibrid, în care cel puțin participanții la panelurile de discuții, finaliștii, reprezentanții sponsorilor și cei care anunță premiile să poată fi împreună în sala de unde va fi transmis evenimentul.

Înscrierile pentru Gala OSPA România au început de două luni și colegii din Marea Britanie ne-au anunțat că au fost înregistrați deja primii candidați! Așteptăm ca în fiecare an cât mai multe proiecte de calitate din partea unui număr cât mai mare de firme și candidați. O participare la Premiile OSPA și o calificare în finală sunt deja o garanție a calității și a profesionalismului pentru orice firmă și profesionist din industria de securitate!

Din păcate, în acest an nu vom mai avea categoria dedicată securității cibernetice. Dar pentru posibilii candidați din România, aceasta este, în același timp, o veste bună deoarece, în luna decembrie, va fi organizată o Gală mondială la Londra, dedicată doar proiectelor de cyber-security!

Din punct de vedere organizatoric, în acest an Federația Serviciilor de Securitate se bazează foarte mult pe suportul și ajutorul colegilor din celelalte asociații profesionale și patronale ale industriei, mai ales în privința atragerii candidaților și a încurajării proiectelor de calitate.

Și ca în fiecare an, Ziua Securității Private oferă și oportunități de sponsorizare pentru firmele care doresc să își asocieze numele și brandul cu excelența profesională și realizările deosebite ale industriei de securitate privată!

Așteptăm sugestiile și propunerile dumneavoastră în privința organizării evenimentului din această toamnă, iar dacă aflați despre vreun proiect sau despre vreo faptă deosebită a unor colegi de breaslă vă rugăm să ni le semnalați pe adresa noastră de mail (office@fss.org.ro) sau prin mesaje pe conturile de pe Facebook sau LinkedIn.

Nu uitați! Sau cum zic anglo-saxonii: „Save the Date!” 26 noiembrie 2021 este Ziua Securității Private în România!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns