Renumitul cântăreț român Mihai Traistariu va concerta la Gala The Romanian OSPAs

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

[București, România – 31 mai 2023] – Mihai Traistariu, senzaționalul cântăreț român, va urca pe scenă la mult așteptata Gală Romanian OSPAs pe data de 8 iunie 2023. Acest eveniment prestigios, dedicat recunoașterii realizărilor excepționale în domeniul securității, va avea loc la Casa Doina din București.

 

Mihai Traistariu, cunoscut pentru vocea sa fascinantă și interpretările captivante, va aduce talentul său remarcabil la Gala Romanian OSPAs, prezentându-și combinația unică de artă muzicală. Participarea sa în calitate de artist consacrat subliniază conexiunea dintre lumea muzicii și cea a securității.

Cu abilitatea sa de a cuceri inimile audiențelor din întreaga lume, interpretările puternice ale lui Mihai Traistariu au devenit un simbol al excelenței artistice. Prezența sa la Gala Romanian OSPAs adaugă un plus de entuziasm și divertisment unei ocazii deja prestigioase.

Gala Romanian OSPAs este un eveniment anual care recunoaște contribuțiile excepționale în industria securității, apreciind indivizii și organizațiile pentru realizările lor remarcabile. Cu interpretarea lui Mihai Traistariu, participanții se pot aștepta la o seară de neuitat, care combină celebrarea excelenței în domeniul securității cu magia muzicii live.

 

Alăturați-vă nouă pe 8 iunie 2023, la Casa Doina, pentru a asista la interpretarea captivantă a lui Mihai Traistariu în cadrul Galei Romanian OSPAs. Acest eveniment extraordinar promite să fie o combinație unică de celebrare, recunoaștere și farmecul muzicii.

Pentru rezervări accesați: GALA OSPA 2023 – Ziua Securității Private (ziuasecuritatiiprivate.ro)

 

Pentru solicitări media, interviuri sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Bogdan Buzdugan

[office@fss.org.ro]

[0744308790]

 

###

 

Despre Mihai Traistariu:

Mihai Trăistariu este un renumit cântăreț român cunoscut pentru talentul său vocal excepțional și interpretările captivante. Cu participarea sa memorabilă la Eurovision din anul 2006 și numeroasele sale hituri, Mihai Traistariu a strâns o bază de fani devotați la nivel mondial. El continuă să cucerească audiențele cu combinația sa unică de artă muzicală.

 

Despre Gala Romanian OSPAs:

Gala Romanian OSPAs este un eveniment anual care recunoaște realizările excepționale în domeniul securității private. Acesta aduce împreună profesioniști și organizații din industrie pentru a celebra excelența și inovația. Gala serveste ca platformă pentru a onora persoanele și entitățile pentru contribuțiile lor excepționale în industria securității.

Mulțumim sponsorilor ediției 2023:

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns