Premiile OSPA nu sunt în vacanță

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Deși multă lume a plecat în vacanță, organizatorii premiilor OSPA din multe părți ale lumii nu prea au timp de așa ceva. Ne-am uitat și noi un pic peste gard, că tot ne place nouă, românilor, să ne interesăm de capra vecinilor…

Candidații din șapte țări își pregătesc proiectele și speră să fie nominalizați ca finaliști și, de ce nu, să câștige un trofeu! Statele Unite, Germania, Autralia, Benelux și Canada au încă deschise înscrierile, iar în toamnă vor fi galele. În septembrie, odată cu Global Security Exchange (GSX), vor fi anunțați și câștigătorii OSPA din SUA, în Dallas, Texas. Benelux și Australia și-au programat galele în luna octombrie la Melbourne și respectiv Breda, în timp ce gala Canadiană va avea loc tocmai la sfârșitul lui noiembrie. Germania este singura care nu a anunțat încă data galei.

De asemenea sunt deschise înscrierile pentru cea de-a treia ediție mondială CyberOSPAs, a cărei gală va avea loc la mijlocul lui ianuarie 2024 la Londra. Vă reamintim că în cadrul galelor de securitate cibernetică, România a avut deja 4 finaliști și un câștigător! Anul trecut, ARASEC – Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informaționale împreună cu Ambasada Statelor Unite în România au câștigat trofeul pentru cel mai bun parteneriat în securitatea cibernetică (Outstanding Cybersecurity Partnership).

Iar veștile care vind dinspre Anglia sunt extraordinare! Se pare că familia OSPA se va mări considerabil, așa cum ne-a spus profesorul Martin Gill în mesajul său de la gala OSPA.

Le mulțumim candidaților, finaliștilor și câștigătorilor, dar și participanților la gală care au fost alături de noi!

Mulțumim încă o dată sponsorilor noștri, fără de care ne-ar fi fost mult mai greu să organizăm o gală de un asemenea standard: Asociația Română pentru Industria de Securitate – ARIS, care ne onorează pentru al doilea an consecutiv, împreună cu Hyperfy și Azitrend/Hanhwa Vision!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns