Gala aniversară a Patronatului Serviciilor de Securitate

Reading Time: < 1 minute

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

În această săptămână, pe 16 noiembrie, la câteva zile după cea de a VIII-a aniversare a „Zilei Securității Private în România”, a avut loc aniversarea a două decenii de existență a Patronatului Serviciilor de Securitate. Aniversarea desfășurată sub deviza „20 de ani de Excelență” a fost găzduită de Pentagon Events și a inclus o conferință cu titlul „Rolul securității private în contextul noilor riscuri globale” și o Gală.

În cadrul conferinței, invitați de marcă, înalți funcționari din ministerele de resort, membri ai comisiilor de apărare și ordine publică din Parlamentul României, reprezentanți ai organizațiilor profesionale, ai mediului de afaceri, antreprenori și directori din cadrul companiilor de securitate au analizat evoluțiile actuale, sociale, economice și geopolitice, conturând idei importante referitoare la industria securității private, rolul acesteia și posibilele schimbari viitoare din acest domeniu.

În cadrul Galei aniversare, așa cum se cuvine pentru o manifestre dedicată excelenței profesionale de-a lungul celor două decenii de existență ale Patronatului, au fost premiate companii și personalități ale industriei, care, prin contribuția lor, au pus umărul la dezvoltarea industriei de securitate privată.

Felicitări Patronatului Serviciilor de Securitate, conducerii acestuia și tuturor colegilor care au participat, contribuind la o manifestare deosebit de reușită, o adevărată sărbătoare a industriei noastre!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns