Suport pentru candidații la premiile OSPA

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Pentru că s-au deschis deja înscrierile pentru ediția a VII-a a Premiilor OSPA România, a căror gală se va desfășura pe data de 3 iunie 2023, ne-am propus ca în perioada următoare să elaborăm o serie de îndrumare de redactare a proiectelor pentru a veni în sprijinul candidaților. Aceste îndrumare vor fi specifice pentru fiecare categorie de premiere.

Vă reamintim că și la ediția de anul viitor vor fi acordate șapte trofee:

 • Trofeul OSPA – Doamne de Excepție în Industria de Securitate;
 • Trofeul OSPA – Manageri și Directori de Securitate (in house);
 • Trofeul OSPA – Manageri/Directori (companii de securitate);
 • Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate;
 • Trofeul OSPA – Agenți de Securitate;
 • Trofeul OSPA – Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică);
 • Trofeul OSPA – Pentru Întreaga Carieră dedicată Securității.

Proiectele depuse pentru fiecare trofeu au aceeași structură și sunt analizate după aceleași criterii în toate țările participante la acest program de recompensare al excelenței profesionale. Și vă reamintim că familia mondială OSPA cuprinde 15 țări de pe cinci continente și este într-o continuă extindere. Doar în acest an s-au alăturat familiei noastre patru țări: Noua Zeelandă, Irlanda, Canada și Franța!

Pentru început am realizat îndrumarul dedicat categoriei managerilor de securitate (in-house), în care prezentăm în mod explicit structura proiectului și elementele de departajare căutate de membrii juriului. Acest îndrumar poate fi găsit în cadrul meniului „Suport Aplicații OSPA” de pe site-ul nostru dedicat Zilei Securității Private. Ne dorim să îl parcurgeți și să vă fie mai ușor în redactarea proiectelor de candidatură. Și vom continua cu elaborarea îndrumarelor specifice și pentru celelalte categorii!

În fiecare an proiectele depuse de candidați au fost din ce în ce mai bune. Așa cum s-a exprimat în mesajul trimis participanților la Gala din acest an profesorul Martin Gill, juriul a avut mult de lucru, iar departajarea finaliștilor a fost deosebit de dificilă. Tot ce ne dorim noi, organizatorii, este să continuăm pe acest trend ascendent în privința numărului de candidați și a valorii proiectelor lor!

Așteptăm, în continuare, cât mai mulți candidați valoroși pentru că în industria noastră în fiecare an se desfășoară multe inițiative extraordinare!

Pentru orice fel de informații suntem la dispoziția dumneavoastră, a fiecărui profesionist implicat în industria securității private și ne puteți contacta pe mail la office@fss.org.ro sau la telefon pe numărul 0744308790.

Vă urăm mult succes în activitatea dumneavoastră și să aveți multe idei noi și inovative care să împingă spre viitor domeniul în care ne desfășurăm activitatea!

 

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Lasă un răspuns