Noutăți OSPA la început de 2023!

Reading Time: < 1 minute

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Mai avem doar 10 zile până la prima Gală OSPA a anului! Ca de obicei, Marea Britanie deschide balul! Gala OSPA UK va fi organizată la Royal Lancaster Hotel din Londra și va fi precedată de seminarul Thought Leadership Summit. Le urăm succes finaliștilor și abia așteptăm să aflăm numele câștigătorilor!

Între timp, juriul irlandez a început deja să analizeze proiectele candidaților la cea de a doua ediție OSPA Ireland pentru că înscrierile s-au închis la sfârșitul săptămânii trecute. Iar candidații din India și Africa de Sud mai au câteva săptămâni pentru finalizarea și depunerea candidaturilor!

Noi am deschis înscrierile încă din august 2022 și ne pregătim să vă oferim o nouă ediție de neuitat OSPA România pe 8 iunie, într-un cadru extraordinar ca de obicei.

Sperăm să avem, ca de fiecare dată proiecte și candidați de excepție. Nu uitați să încărcați proiectele și candidaturile dumneavoastră site-ul ro.theospas.com până pe data de 21 Aprilie 2023 ora 24.

Cele 7 categorii pentru care puteți depune proiecte sau puteți face propuneri sunt:

 1. Doamne de Excepție din Industria de Securitate
 2. Manageri și Directori de Securitate (in-house)
 3. Manageri/Directori (companii de securitate)
 4. Instalatori/Integratori desisteme de Securitate
 5. Agenți de Securitate
 6. Consultanți de Securitate/Evaluatori de Risc la Securitate Fizică
 7. Premiul pentru Întreaga Carieră dededicată Securității Private

Așteptăm în continuare firme puternice care doresc să se alinieze cu excelența în industria de securitate privată să vină alături de noi în calitate de sponsori!

Vă vom ține la curent în următoarea perioadă cu pregătirea evenimentului, dar dacă doriți mai multe detalii despre programul OSPA și organizarea galei, ne puteți contacta prin email (office@fss.org.ro) sau telefonic (0744308790).

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Lasă un răspuns