Noutăți OSPA România 2023!

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Evenimentul nostru anual, ajuns la a VII-a ediție, care va avea loc pe 8 iunie 2023 prinde contur!

Înscrierile candidaților mai sunt deschise patru săptămâni. Proiectele pot  fi încărcate pe site-ul ro.theospas.com până pe data de 21 Aprilie 2023 ora 24.

Cele 7 categorii pentru care puteți depune proiecte sau puteți face propuneri sunt:

 1. Doamne de Excepție din Industria de Securitate
 2. Manageri și Directori de Securitate (in-house)
 3. Manageri/Directori (companii de securitate)
 4. Instalatori/Integratori desisteme de Securitate
 5. Agenți de Securitate
 6. Consultanți de Securitate/Evaluatori de Risc la Securitate Fizică
 7. Premiul pentru Întreaga Carieră dededicată Securității Private

Așteptăm ca în fiecare an candidați valoroși și proiecte extraordinare! Ediția trecută a fost una dintre cele mai interesante și, așa cum a declarat în mesajul său de deschidere a Galei Profesorul Martin Gill, părintele Premiilor OSPA, juriul a avut mari dificultăți în departajarea proiectelor.

În acest an ne vom întâlni la Casa Doina, pe Șoseaua Kiseleff! Situată într-o clădire istorică, proiectată de marele arhitect Ion Mincu pentru a servi drept pavilion grandioasei Expoziții de la Paris din 1890, localul se vede însă finalizat abia în 1892 datorită lipsei de fonduri. Maestrul Ion Mincu îl denumește „Bufetul de la Șosea”, iar în scurt timp acesta devine locul preferat al protipendadei bucureștene de dinainte de al doilea război mondial. Stilul neo-romanesc în care este construit monumentul se remarcă prin veranda în trei arce, medalioanele de ceramică intens colorate, dar și prin motivele etnografice. În linia planului superior, Ion Mincu nu a uitat să pună în evidență mândrele podgorii românești, inscripțiile Berbeci, Panciu, Cotnari, Odobești, Drăgășani fiind și astăzi vizibile. Revigorat după 2003, Bufetul se transformă în actualul „Restaurant Casa Doina”, care păstrează însă același aer specific al Bucureștiului de altă dată, a vremurilor în care după o plimbare cu trăsura ori după celebra „Bătaie cu flori”, pe care o făceau bucureștenii la 10 mai în fiecare an, domnii cu dare de mână, însoțiți de soțiile îmbrăcate după ultima modă de la Paris, se retrăgeau aici pentru răcoritoare sau supeu.

Vă așteptăm cu drag ca în fiecare an și vom ține la curent în următoarea perioadă cu pregătirea evenimentului, dar dacă doriți mai multe detalii despre programul OSPA și organizarea galei, ne puteți contacta prin email (office@fss.org.ro) sau telefonic (0744308790).

Week-end plăcut!

Please follow and like us:

 • 0
 • Share

Lasă un răspuns