Hyperfy – primul sponsor OSPA România 2023 – transformă piața de securitate fizică din România

Reading Time: 3 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Tehnologiile de ultimă generație și inovația continuă sunt astăzi pilonii principali în tranziția tuturor industriilor la nivel global către digitalizare. Printre aceste industrii se numără și cea a securității fizice, care, potrivit unui raport realizat de compania de cercetare de piață Grand View Research, se estimează că va ajunge la o valoare de peste 203 miliarde de dolari până în 2030 la nivel global.

De aceea, Hyperfy își propune să amplifice acest potențial al tehnologiei, oferind soluții end-to-end de securitate fizică, care depășesc obiectivele strict legate de riscurile externe și aduc beneficii companiilor prin identificarea de date, optimizarea fluxurilor operaționale și dezvoltarea de noi strategii de afaceri.

Soluții complete și inovatoare de securitate fizică

Compania reprezintă un singur punct de contact pentru clienți, deoarece acoperă întreaga gamă de servicii de securitate fizică de la proiectare, instalare și mentenanță de sisteme de securitate și până la monitorizare 24/7 în dispeceratul propriu, intervenții cu echipaje de securitate și dezvoltare de platforme software. De altfel, Hyperfy este singura companie din țară cu echipă in-house de peste 40 de dezvoltatori și data scientists ce dezvoltă soluții software, printre care CAVI Smart Monitoring (platformă IoT pentru monitorizarea și gestionarea infrastructurilor complexe de securitate fizică), CAVI Share Alert (dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă), Matrisk (aplicație destinată evaluării riscurilor la securitate fizică) și MotionMask (soluție web de blurare video bazată pe AI).

Acoperire națională pentru implementare și mentenanță tehnică

Compania se diferențiază pe piața de securitate din România și prin prezența națională a echipelor tehnice, dar și a serviciilor de monitorizare oferite. În acest mod, Hyperfy asigură instalarea și punerea în funcțiune a tuturor echipamentelor de securitate fizică, indiferent de firma producătoare a acestora. Mai mult decât atât, cu două dispecerate complet funcționale, atât în București, cât și în Brașov, compania oferă monitorizare 24/7 și tratează în timp real solicitările venite de la clienții din întreaga țară. Un plus de beneficii reiese și din faptul că centrele de operațiuni acționează complementar, asigurând continuitatea serviciilor, în caz de necesitate.

Clienți din toate industriile

De-a lungul timpului Hyperfy a implementat proiecte de anvergură cu clienți din diferite industrii, poziționându-se ca lider de piață în sectorul bancar. În același timp, compania este într-o continuă dezvoltare a portofoliului de servicii și încheie parteneriate comerciale și tehnice pentru a răspunde tuturor provocărilor actuale din piața de securitate fizică.

Abonament lunar pentru securitate fizică

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Hyperfy vine și cu un concept nou, denumit Securitate ca Serviciu (SaaS) prin care oferă companiilor finanțare de proiect, acestea plătind doar un abonament lunar pe o perioadă determinată.

Așadar, misiunea de a duce industria de securitate fizică la următorul nivel este susținută atât de diversificarea soluțiilor și automatizarea fluxurilor ce aduc o reducere de costuri privind paza umană, dar și de crearea unui pol de stabilitate într-o piață fragmentată a securității fizice.

În acest an Hyperfy a decis să se alăture OSPA România în calitate de sponsor al categoriei „Trofeul OSPA pentru întreaga carieră dedicată securității”.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns