Hanwha Vision și Azitrend – sponsori OSPA România 2023 – un parteneriat pentru inovație în tehnologia video

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Hanwha Vision (fostă Hanwha Techwin), companie din Coreea de Sud, este, de peste 30 de ani, un furnizor de top al industriei de supraveghere video la nivel global prin designul optic, procesarea imaginilor și tehnologii de Securitate cibernetică. Pe măsură ce își mărește gama de produse pentru a deveni un furnizor de soluții video la nivel global, Hanwha Vision va asigura clienților date din ce în ce mai valoroase din colectarea informațiilor cheie și din analiza de date folosind inteligența artificială și tehnologiile cloud.

Hanwha Vision a fost printre primele companii care au recunoscut valoarea opțiunilor oferite clienților finali de a folosi soluții de software tip video analytics direct la echipamentul de supraveghere, adică la camera video. Unul dintre punctele forte importante al circuitelor integrate Open Platform, care sunt inima ultimei generații de camere de înaltă rezoluție, este faptul că oferă clienților o libertate totală de a alege cea mai bună combinație de programe software, inclusiv de tip VMS (video management software), conform necesităților proprii de funcționare.

Echipa Hanwha Vision merge înainte împinsă de pasiunea pentru excelență. Pe lângă produsele de calitate pe care le furnizează, se mai bazează și pe încrederea în partenerii tehnologici și în cei care asigură distribuția acestor produse. Este respectat înaltul nivel de profesionalism și expertiza acestora și contribuția lor vitală pe lanțul de aprovizionare și distribuție, în beneficiul clienților finali.

Azitrend a devenit cunoscută pe piața de securitate prin atenția deosebită acordată oferirii de soluții tehnice inovatoare în proiectele partenerilor săi.

Înțelegând avantajele, dar și limitările inteligenței artificiale și analizând bugetele disponibile, precum și zonele de business în care AI poate aduce îmbunătățiri ale activității sau reduceri semnificative de costuri, Azitrend a propus întotdeauna soluții eficiente, acordând o atenție deosebită modului de implementare și de utilizare a acestora.

Azitrend este mai mult decât un distribuitor de echipamente, este un partener care vine cu o bogată experiență în implementarea de proiecte de complexitate ridicată, oferind întotdeauna siguranța că acestea vor fi finalizate în așa fel încât să satisfacă cerințele beneficiarilor finali. Acordăm aceeași atenție tuturor elementelor cheie în implementarea unui proiect de succes: selecția echipamentelor, designul soluției tehnice pentru implementare, soluția software optimă, pregătirea operatorilor, mentenanța preventivă periodică, modul de operare și personalizările software necesare.

Începând cu anul 2022, Azitrend promovează soluțiile profesionale hardware și software ale Hanhwa Vision în proiecte din orice domeniu: bancar, logistic, transport, orașe inteligente, comerț cu amănuntul, producție, educație, etc

În acest an Hanwa Vision și Azitrend au decis să se alăture OSPA România în calitate de sponsor pentru „Trofeul OSPA – instalatori/integratori sisteme de securitate”.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns