Hyperfy inovează piața de securitate fizică cu ajutorul platformelor sale software dezvoltate local

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Hyperfy aduce inovația în securitatea fizică. Cu o echipă locală de peste 40 de dezvoltatori și data scientists, compania dezvoltă soluții proprii de IoT și inteligență artificială care depășesc limitările date de soluțiile clasice bazate doar pe pază umană. Astfel, într-o piața segmentată a securității fizice, compania urmărește crearea unui pol de stabilitate și predictibilitate, cu ajutorul tehnologiei.

Poziționându-se ca deschizător de drumuri în folosirea tehnologiei pentru transformarea industriei de securitate fizică, Hyperfy are două direcții clare:

  • Oferirea de soluții complete (end-to-end) de securitate fizică de la proiectare, instalare și mentenanță de sisteme de securitate până la monitorizare 24/7 în dispeceratul propriu și intervenții cu echipaje de securitate.
  • Dezvoltarea de produse software (AI și IoT) ce aduc un plus de valoare prin optimizarea de procese și resurse, precum și reducerea costurilor legate de securitatea fizică.

Aceste două direcții sunt dublate de un concept inovativ, Securitate ca Serviciu (SaaS), prin care Hyperfy finanțează proiectele de securitate fizică pe o durată de 3 ani de zile.

Platforme software dezvoltate 100% intern

Gândită în special pentru companiile cu locații multiple, CAVI Smart Monitoring este o platformă IoT pentru monitorizarea și gestionarea infrastructurilor complexe de securitate fizică, oferind astfel o viziune de ansamblu.

 

Similară serviciilor de tip ridesharing și unică pe piața din România, platforma este dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă. CAVI Share Alert agregă mai mulți furnizori de servicii de intervenție, alertele primite fiind redirecționate automat către cel mai apropiat echipaj pentru a beneficia de cel mai scurt timp de intervenție în cazul unui incident de securitate.

 

Cu ajutorul aplicației software, atât specialiștii în securitate, cât și evaluatorii de risc beneficiază de un proces simplificat în ceea ce privește efectuarea analizelor la risc.

Câștigători ai edițiilor anterioare OSPA: CAVI Smart Monitoring și MATRISK

 

  • CAVI Smart Monitoring a fost distinsă trofeul OSPA pentru excelență profesională în securitate în 2016
  • MATRISK a fost de asemenea premiat în cadrul primei ediții a Galei de decernare a Trofeelor de Excelență Profesională în Securitate Privată OSPA România

 

În acest an, Hyperfy s-a alăturat OSPA România în calitate de sponsor al categoriei „Trofeul OSPA pentru întreaga carieră dedicată securității”.

Pentru mai multe informații privind compania, portofoliul de clienți și produse, puteți vizita: www.hyperfy.tech .

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns