Azitrend și Hanwha au susținut și anul acesta gala OSPA – cel mai important eveniment anual dedicat profesioniștilor din industria de securitate

Reading Time: 2 minutes

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Firma Azitrend, deținătorul software-ului de management și analiză video Aziguard, împreună cu partenerul său Hanwha Vision, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de securitate, a avut onoarea de a fi sponsor al ediției de anul acesta al Galei OSPA. Evenimentul anual este dedicat profesioniștilor din domeniul securității.

Gala OSPA (Outstanding Security Performance Awards) reprezintă o oportunitate unică de a recunoaște și a premia excelența în domeniul securității fizice și de a aduce împreună lideri de opinie, experți și profesioniști din această industrie într-un cadru prestigios. Prin susținerea acestui eveniment, Azitrend și Hanwha Vision își reafirmă angajamentul față de inovație și excelență în domeniul securității.

Hanwha Vision, cu o reputație solidă în industrie, este unul dintre principalii producători de sisteme de securitate, cu accent deosebit pe echipamentele de supraveghere video. În cadrul Galei OSPA, Hanwha Vision a avut o prezență semnificativă și a avut ocazia de a prezenta platforma Wave, software de management video avansat.

Azitrend este o companie inovatoare specializată în dezvoltarea soluțiilor software pentru gestionarea și analiza video. Având o echipă de experți pasionați de tehnologie și securitate, Azitrend oferă soluții personalizate și de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale clienților. Aziguard, produsul nostru de marcă, este recunoscut pe piață pentru performanța sa, scalabilitatea și capacitatea de a răspunde provocărilor complexe ale securității fizice.

Aziguard, software-ul de management și analiză video deținut de Azitrend, a devenit o soluție indispensabilă pentru numeroase companii și organizații, ajutându-le să își îmbunătățească sistemele de securitate și să gestioneze eficient sursele de date video. Cu ajutorul tehnologiei avansate și a capacităților puternice de analiză, Aziguard oferă clienților noștri o platformă integrată și scalabilă pentru monitorizarea și gestionarea securității fizice.

Prin susținerea Galei OSPA alături de Hanwha Vision, Azitrend subliniază angajamentul său de a sprijini profesioniștii în domeniul securității fizice și de a contribui la dezvoltarea continuă a industriei. Ne bucurăm că am fost alături de profesioniști și lideri de opinie în cadrul acestui eveniment prestigios și că am putut să prezentăm soluțiile noastre inovatoare care aduc valoare și eficiență în domeniul securității.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns