Primul workshop al toamnei organizat de ANERSFR

Reading Time: < 1 minute

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Astăzi s-a desfășurat la Timișoara un workshop dedicat evaluării de risc la securitatea fizică, organizat de asociația națională a evaluatorilor de risc. În cadrul seminarului la care au participat peste 60 de persoane, inclusiv invitați din partea IPJ Timiș, s-a discutat despre bunele practici din domeniu, despre greșelile frecvente pe care le fac evaluatorii, dar și despre deficiențele constatate de către poliție, autoritatea de reglementare a domeniului securității private, în rapoartele evaluatorilor.

Vorbitori au fost domnii Aurel Catrinoiu, Robert Nagy, Bogdan Antonescu și Ionel Munteanu, dar și reprezentanții sponsorilor, doamna Alina Filipiuc și domnul Mihai Stanciu.

Domnul Catrinoiu a vorbit despre asociație, despre creșterea organiză a acesteia și despre realizările celor 10 ani de existență pe care-i sărbătoresc în 2023.

Domnul Nagy a prezentat Ghidul Evaluatorului de Risc, lucrare pentru care colectivul elaborator a primit un trofeu OSPA la ediția din acest an, și a subliniat importanța formării profesionale și a perfecționării continue.

Domnul Antonescu s-a axat pe certificarea și recunoașterea agrementelor pentru echipamentele de securitate mecanică (seifuri, uși metalice, etc.), iar domnul Munteanu a continuat cu expunerea greșelilor frecvente care apar în multe rapoarte de evaluare.

A urmat apoi o prezentare a unor noi sisteme integrate de securitate, iar seminarul s-a încheiat cu o sesiune prelungită de întrebări și răspunsuri.

În cadrul conferinței a fost lansat și primul videoclip din cadrul campaniei „Securitate de 5 stele”, care poate fi vizionat pe canalul de You Tube al asociației!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lasă un răspuns